F O Petersons gata 26

Kontor, 2875m² , Högsbo-Sisjön
En kontorslokal på 2875 kvm på ett plan. Planlösningen har stora öppna ytor med både öppna kontorslandskap och utställningsytor. Här finns även olika storlekar på kontorsrum, konferensrum och samtalsrum. Lokalens ytor är flexibla och kan ställas om efter den nya hyresgästens behov. Det finns flera bra lunchrestauranger i området samt även möjlighet att träna i fastighetens gym. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2875m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer till fastigheten med Rosa Express, Svart Express och buss 85. Busshållplatsen ligger på ett par minuters promenadavstånd.

Service

Service och detaljhandel finns i närheten samt köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen