F O Petersons gata 2

Industri/verkstad, 643m² , Högsbo-Sisjön
Lagerbyggnad samt en kontorsbyggnad med en inhägnad yta på ca 1200 kmv. I Lagerbyggnaden finns idag en bilverkstad med 2 markportar in och med högt i tak. Kontoret finns i en äldre fristående villa bredvid lagerbyggnaden.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

643m²

Lokalnummer

F O Petersons gata 2

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Smidigt att ta sig med bil tack vare sitt goda läge samt busshållplats finns precis utanför fastigheten.

Service

I området finns det dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen