Exportgatan 65

Kontor/Lager, 3000m² , Hisings Backa
En rymlig kombilokal med både kontor och lager. Lokalen omfattar ca 3 000 kvm varav ca 2400 kvm utgör lager med en takhöjd som varierar mellan ca 5,4-7 meter under balk och ca 600 kvm som utgör kontor, personalmatsal och omklädningsrum. Det finns möjlighet till flera portar i marknivå.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

3000m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Området har goda kommunikationer. Fastigheten har närhet till påfart E6 och det tar ca 5 minuter till Göteborgs centrum med bil och med buss tar det ca 25 minuter.

Service

Det finns flera trevliga lunchrestauranger i området samt att man genom bara en kort biltur kommer till Nordstan som har riktigt bra shopping och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen