Exportgatan 47

Kontor, 938m² , Hisingen
Rymlig kontorslokal med gröna vyer utanför fönstret. Kontoret har en blandad planlösning och ytan fördelas på öppna ytor och cellkontor. Lokalen är nyrenoverad och har fina materialval. Det finns även en härlig takterrass till lokalen. I området finns goda allmänna kommunikationer via busslinje 40, 47 och Grön Express som trafikerar området. För de som färdas med bil finns även närhet till E6.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

938m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Busslinje 47 till hållplats Transportgatan. Parkering finns att tillgå runt fastigheten. Nära påfart till E6, lokalen kan nås med lastbil samt långtradare.

Service

I området finns ett flertal lunchrestauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen