Exportgatan 30

Kontor, 1300m² , Hisings Backa
Nu finns ett kontor med fina ljusa ytskikt till uthyrning i Hisings Backa. Kontoret är över ett plan och är delbart med ytor om 150-1300 kvm. Det finns även möjlighet att ha flera entréer, blandad planlösning med både öppet kontorslandskap och kontorsrum. Lokalen har ett stort kök och fönster åt alla väderstreck. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1300m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Området har goda kommunikationer. Fastigheten har närhet till påfart till E6 och det tar ca 5 minuter till Göteborgs centrum med bil och med buss tar det ca 25 minuter.

Service

Det finns flera trevliga lunchrestauranger i området samt att man genom bara en kort biltur kommer till Nordstan som har riktigt bra shopping och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen