Exportgatan 30

Lager, 9000m² , Hisings Backa
Är ni i behov av ett rymligt lager? På Exportgatan 30 i Hisings Backa kommer det att uppföras 9 000 kvm lager med 11 meter i takhöjd. Lokalen kommer att kunna anpassas efter en eller flera nya kunder och bli en mycket effektiv i etablering i ett citynära distributionsläge. Byggnaden kommer att miljöcertifieras. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

9000m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Området har goda kommunikationer. Fastigheten har närhet till påfart E6 och det tar ca 5 minuter till Göteborgs centrum med bil och med buss tar det ca 25 minuter.

Service

I området finns flera trevliga lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen