Exportgatan 24 A

Kontor/Lager, 3360m² , Hisings Backa
Nu finns en fin lagerlokal till uthyrning i Backa, ett av Göteborgs bästa verksamhetsområden! Lokalen finns i en egen fastighet och den totala ytan är 3360 kvm varav terminal/lager utgör ca 2 800 kvm med en takhöjd om ca 8 meter i lagret och 4-5 meter i terminaldelen. Totalt finns sju portar i fastigheten och av dessa är fyra väderskyddade. Kontorsdelen är på ca 560 kvm och renoverades med nya ytskikt 2015. Kontoret är fördelat två plan i blandad planlösning och utrustat med konferensrum, lunchrum och omklädningsrum. Rangerytorna är inhägnade och på tomten finns även ca 20 parkeringsplatser.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

3360m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Området har goda kommunikationer. Fastigheten har närhet till påfart E6 och det tar ca 10 minuter till Göteborgs centrum med bil och med buss tar det ca 25-30 minuter. Hållplatsen Balamundi ligger på 2 minuters promenadavstånd från fastigheten.

Service

Det finns flera trevliga lunchrestauranger i området samt att man genom bara en kort biltur kommer till Backaplan som har riktigt bra shopping och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen