Exportgatan 23

Butik, 3000m² , Hisings Backa
Handelsområdet har ett mycket fördelaktigt läge strax intill E6 med goda kommunikationer till centrala Göteborg. Med de redan etablerade butikerna, det befintliga kundflödet och den goda tillgängligheten är ProStop ett utmärkt område för er som söker ett nytt butiksläge. Lokalerna kan hyras från ca 500 kvm och uppåt och kan specialanpassas efter önskemål. Tillträde ca 3–6 månader efter kontraktstecknande. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

3000m²

Lokalnummer

Exportgatan 23

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Med 500 meter till E6 går bilresan in till centrala Göteborg på knappa 5 minuter. Från Göteborgs Centralstation går flertalet bussar till fastigheten från Hjalmar Brantingsplatsen.

Service

Närområdet erbjuder ett flertalet restauranger, varuhus och butiker för shopping eller annan service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen