Exportgatan 23

Butik, 1500m² , Hisings Backa
Nyproduktion av fastighet med fokus på yrkesbutiker mellan 500 - 1 500 kvm nära Ringön, i Hisings Backa. Ytorna kan specialanpassas utefter behov och önskemål. Inflyttning cirka 3 månader efter kontraktstecknande. Bra skyltläge samt stor kundparkering. Fördelaktigt läge strax intill E6 med goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Närhet till busshållplats som trafikeras av linje 47. Cirka tio minuters bussfärd bort finns Hjalmar Brantingsplatsen med ett stort utbud av buss- och spårvagnslinjer. Enkelt att ta sig runt med bil via bland annat väg E6. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

1500m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Med 500 meter till E6 går bilresan in till centrala Göteborg på knappa 5 minuter. Från Göteborgs Centralstation går flertalet bussar till fastigheten från Hjalmar Brantingsplatsen.

Service

Närområdet erbjuder ett flertalet restauranger, varuhus och butiker för shopping eller annan service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen