Exportgatan 19

Lager, 17000m² , Hisings Backa
På Exportgatan 19 i anslutning till älven hittar ni en mycket praktisk fastighet i ett citynära distributionsläge. Med en takhöjd om ca 10 meter, portar om ca 4x4,5 meter, möjlighet till både rundkörning och genomkörning med sidolastning är fastigheten väldigt funktionell. Möjlighet till flexibla kontraktslängder finns då fastigheten på sikt kommer att byggas om. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

17000m²

Lokalnummer

Exportgatan 19

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Med närhet till påfart E6 går bilresan in till Göteborg centrum på knappa 5 minuter. Kommunalt tar buss 31 med byte till buss 25 cirka 30 minuter total resväg. Alternativt kör buss 47 med byte till spårvagn 6 samma sträcka på ca 25 minuter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen