Exportgatan 19-21

Kontor, 370m² , Hisings Backa
Fin kontorslokal med en yta om 170 - 370 kvm på Hisingen, nära Ringön. Ytan fördelas mestadels på rumsindelade cellkontor med stora glaspartier. Fördelaktigt läge strax intill E6 med goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Närhet till busshållplats som trafikeras av linje 47. Cirka tio minuters bussfärd bort finns Hjalmar Brantingsplatsen med ett stort utbud av buss- och spårvagnslinjer. Enkelt att ta sig runt med bil via bland annat väg E6.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

370m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Från fastigfheten tar man sig smidigt till centrala Göteborg på 5 minuter med bil. Med kollektivtrafik tar man sig in till centralstationen på ca 25 minuter.

Service

Det finns flera trevliga lunchrestauranger i området samt att med bara en kort biltur kommer man till Nordstan med riktigt bra shopping och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen