Exportgatan 1

Butik, 142m² , Hisings Backa
Butiksyta med bästa skyltläget mot E6 om 142 kvm. Passar bra som yrkesbutik med ett stort kluster av liknande verksamheter i området! Litet pentry och WC. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

142m²

Lokalnummer

Exportgatan 1

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Busshållplatsen Tingstadsmotet ligger 5 minuters promenad från fastigheten.

Service

Det finns trevliga lunchrestauranger i området och nära till Backaplan som har ett stort utbud av både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen