Elementvägen 4

Lager, 450m² , Lindome
Nu finn en bra lagerlokal ledig i Lindome. LAgret är på 450 kvm centralt och ligger mitt i Lindome med närhet till E6. Porten är 6 m bred och 4,5 m hög. Takhöjd 5,5 m till nock. El finns, men ej vatten och värme. Ett trevligt kontor med tillgång till kök och WC finns också att hyra i anslutning till lokalen.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

450m²

Omgivning

Lindome, som ligger mitt emellan Göteborg och Kungsbacka, är ett lättillgänglig och harmonisk område strax söder om köpstaden Kållered. I området finns goda möjligheter för lagerverksamheter och vidare finns även fastigheten Lindome Park som erbjuder butiks-, lager-, produktions- och kontorslokaler. Området har goda kommunikationer via bland annat Lindome Station där pendeltåg trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka. Med Västtågen tar det 15 minuter till Göteborg och 8 minuter till Kungsbacka. Vidare finns även direkt närhet till E20 vilket gör det lätt att ta sig till och från området med bil.

Kommunikationer

Gångavstånd till pendelstationen och gott om parkeringar i anslutning till fastigheten.

Service

Lindome centrum ligger på några minuters gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen