Elementvägen 4

Lager, 810m² , Lindome
Nu finns det en fin lagerlokal ledig om ca 750 kvm 5,5 m i takhöjd och stor automatiserad port. Det finns kontorslokaler i anslutning på ca 60 kvm, fördelat på 2 ljusa kontor, kök och WC. Fastigheten ligger strategisk placerat med närhet till E6 samt Lindome C.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

810m²

Lokalnummer

Elementvägen 4

Omgivning

Lindome, som ligger mitt emellan Göteborg och Kungsbacka, är ett lättillgänglig och harmonisk område strax söder om köpstaden Kållered. I området finns goda möjligheter för lagerverksamheter och vidare finns även fastigheten Lindome Park som erbjuder butiks-, lager-, produktions- och kontorslokaler. Området har goda kommunikationer via bland annat Lindome Station där pendeltåg trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka. Med Västtågen tar det 15 minuter till Göteborg och 8 minuter till Kungsbacka. Vidare finns även direkt närhet till E20 vilket gör det lätt att ta sig till och från området med bil.

Kommunikationer

Gångavstånd till pendelstationen och gott om parkeringar i anslutning till fastigheten.

Service

Lindome centrum ligger på några minuters promenadavstånd från fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen