Ekenleden 11

Kontor/Lager, 1079m² , Kållered
Höglager med egen gård om 1400kvm med låsbar entrégrind. Direktaccess genom två portar in till ett lager med högt i tak. Utöver det finns en kontorsdel med flera kontor, omklädningsrum, pentry samt mötesrum. Intill fastigheten finns även goda parkeringsmöjligheter för personal och besökare.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1079m²

Omgivning

Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpcentrum och stormarknader som K-Center, EkenCenter, IKEA, El-giganten, Onoff, och Coop Forum. E6/E20 passerar orten i nord-sydlig riktning och delar samhället i två halvor. Västkustbanan trafikeras sedan 1992 av pendeltåg Göteborg-Kungsbacka. Kållered station trafikeras under rusningstrafik av tåg åt varje riktning var 15:e minut. Det finns också en större busshållplats med åtta stationer med anslutning till pendeltågsstationen. Härifrån går bussar till Mölndals centrum, Göteborg, m.m. Det finns också en cykelbana som leder till Göteborg.

Kommunikationer

Nära till busshållplats.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen