Ekelundsgatan 9

Kontor, 568m² , Centrum
På Ekelundsgatan har vi nu möjlighet att erbjuda ett kontor om 568 kvm. Här finns det möjlighet att skapa ert nya drömkontor som anpassas efter era önskemål. Letar ni efter ett centralt kontor nära all tänkbar service och bra kommunikationer? Då är detta ett kontor för er. Välkommen att kontakta oss för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

568m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service. Fastigheten ligger inom vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

I området finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen