Ebbe Lieberathsgatan 18B

Kontor, 485m² , Krokslätt
Välkommen till denna stora och ljusa kontorslokal om 485 kvm som erbjuder en flexibel planlösning som passar er verksamhet. Lokalen har många kontor och konferensrum samt en privat takterrass. Det finns möjlighet att utöka kontorets yta med ytterligare 266 kvm. Området erbjuder ett flertal restauranger, gym och stora matbutiker. Det är även smidigt att ta sig till lokalen med kollektivtrafik eller med bil. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

485m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mitt emellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Goda kommunikativa förbindelser med spårvagnslinje 2 eller 4 till hållplats Varbergsgatan.

Service

Restaurang, gym och matbutiker finns i närheten av fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen