Ebbe Lieberathsgatan 18 B

Kontor, 751m² , Krokslätt
Välkommen till ett stort flexibelt kontor på våning 4. Här möts du av en trevlig stor gemensamhetsyta, kontorsytor i olika storlekar, pentry och ett fikarum. Det finns möjlighet till att utöka ytan till 751 kvm. Från fastigheten är det nära till parkering, spårvagn och buss samt i området finns ett generöst utbud av restauranger och matbutiker. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

751m²

Lokalnummer

Ebbe Lieberathsgatan

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mitt emellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Goda kommunikativa förbindelser med spårvagnslinje 2 eller 4 till hållplats Varbergsgatan.

Service

I närområdet finns restauranger, gym och matbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen