Ebbe Lieberathsgatan 18

Kontor, 297m² , Krokslätt
Välkommen till ett ljust och fräscht kontor med en planlösning som bjuder på både kontorslandskap och cellkontor. Lokalen har ett fint pentry och en stor pausyta som bjuder in till gemenskap. Fastigheten ligger mycket strategiskt i Krokslätt som har bra förbindelser med kollektivtrafiken och du tar dig in till centrala Göteborg på bara några minuter. Det finns gott om trevliga lunchrestauranger i närområdet och det vackra Safjället Naturreservat ligger på promenadavstånd, perfekt för de som vill ta lunchpromenader i vacker natur.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

297m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Området har goda kommunikativa förbindelser med spårvagnslinje 2 eller 4 till hållplats Varbergsgatan.

Service

I området finns både matbutiker, trevliga resturanger och cafeer. Det finns ävenj gym och hotell i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen