Ebbe Lieberathsgatan 18

Kontor, 217m² , Krokslätt
Välkommen till ett ljust kontor på 4 våningen, högst upp i huset finns här en rehabslokal, men lokalen är även perfekt för vanlig kontorsverksamhet. Planytan består av 5 stycken kontorsrum i olika storlek samt en stor öppen kontorsyta. Här finns en lounge och ett pentry i fint skick. Lokalen har två toaletter varav en HWC, en tvättstuga och ett stort omklädningsrum med dusch. Med kollektivtrafiken tar det dig ca 5-10 minuter in till centrum. Det finns gott om lunchrestauranger och mataffärer i området. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

217m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mitt emellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Det finns bra förbindelser med kollektivtrafik i närområdet både med buss och spårvagnslinjer. Att cykla till centrala Göteborg tar ca 10 minuter.

Service

I närområdet finns flera matbutiker, restauranger, gym och caféer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen