Ebbe Lieberathsgatan 18

Kontor, 217m² , Krokslätt
I Krokslätt finner du denna lättillgängliga adress som är smidig att ta sig till med både bil- och kollektivtrafik. Med kollektivtrafiken tar det dig ca 5-10 minuter in till centrum. Lokalen lämpar sig som kontor och är rumsindelat med effektiva ytor och gott om ljusinsläpp. Det finns 6-8 rum och ett pentry som kan användas till mötesrum. Det går även delvis att anpassa lokalen till kontorslandskap om det skulle önskas. Det finns gott om lunchrestauranger och mataffärer i området.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

217m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Det finns bra förbindelser med kollektivtrafik i närområdet både med buss och spårvagnslinjer. Att cykla till centrala Göteborg tar ca 10 minuter.

Service

I närområdet finns flera matbutiker, restauranger och caféer. Det finns även gym och hotell.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen