E A Rosengrens gata 31

, 670m² , Högsbo-Sisjön
Kombinationslokal med 422 kvm lager och 248 kvm kontor. Lokalen ligger i ett suterränghus där lagret nås från bottenplan och kontoret ligger i plan 2. Lagret/verkstaden är ett låglager med ca 3 meter i takhöjd. Möjlighet till port (ej inkörning bil). Kontoret ligger i plan 2 och ytan varvas mellan öppen planlösning, kontorsrum och konferens. Här finns det 3 toaletter varav ena är en HWC med dusch. Kontoret nås från bottenplan på husets framsida eller via hiss på husets baksida. Det finns gott om parkeringar och lunchrestauranger i området. Goda kommunikationer med expressbuss och lättillgängligt med bil.

Fakta

Storlek

670m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer till fastigheten. Busshållplatsen ligger på ett par minuters promenadavstånd samt enkelt att ta sig med bil.

Service

I närområdet finns köpcentrumet 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor och restauranger

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen