E A Rosengrens gata 31

Kontor, 586m² , Högsbo-Sisjön
Nyrenoverad kontorslokal om ca 586 kvm på andra våningen. I dagsläget fördelas ytan på en blandad planlösning bestående av kontorsrum, utställningsyta/öppet kontorslandskap med stora fönsterpartier. Tillgång till gemensam terrass på ljusgård. I området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel samt detaljister. Goda allmänna kommunikationer via hållplatsen Radiomotet där flertalet busslinjer passerar. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

586m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer till fastigheten med Rosa Express, Svart Express och buss 85. Busshållplatsen ligger på ett par minuters promenadavstånd samt enkelt att ta sig med bil.

Service

I närområdet finns köpcentrumet 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor och restauranger

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen