E A Rosengrens gata 29

Kontor, 424m² , Högsbo-Sisjön
Detta är ett trevligt kontor med bästa skyltlägen mot Dag Hammarskjölds leden med gott om parkeringsplatser intill fastigheten. Snygga och fräscha lokaler med ljusa ytskikt, planlösningen bjuder på både kontorslandskap och cellkontor. Det finns både rymliga konferensrum och mindre mötesrum. Det finns även härliga pausytor i lokalen samt utomhus vid den gemensamma terrassen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

424m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Goda kommunikativa förbindelser med busslinje 58 samt 772 till hållplats F O Peterssons Gata

Service

I området finns det gott om lunchrestauranger, närhet till Sisjöns och Högsbo handelsområde. Närhet till Frölunda Torg. Det går också buss in till Göteborgs centrum.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen