E A Rosengrens gata 17

Kontor, 451m² , Högsbo-Sisjön
Fint kontor med fönster i alla väderstreck som skapar ett härligt ljus med en blandad planlösning. Naturlig samlingspunkt i den öppna pausytan i centrum. I bottenplan finns Grönströms kök som erbjuder både sallader och varm mat. Bra möjligheter att åka kollektivt samt enkelt att ta sig med bil och parkering finns i anslutning till fastigheten. I närområdet finns bland annat restauranger och köpcenter 421. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

451m²

Lokalnummer

E A Rosengrens gata

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer samt enkelt att ta sig med bil.

Service

I närområdet finns köpcentra 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor representerade, liksom bank och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen