E A Rosengrens gata 17

Kontor, 1388m² , Högsbo-Sisjön
Ljus och modern kontorslokal i fin fastighet i centrala Högsbo med fantastiskt skyltläge. Ytan är i nuläget fördelat på två plan och fördelas på cellkontor, konferensrum, förråd, pausrum och showroom. Flertalet lunchrestauranger, närhet till hela Högsbo/Sisjö handelsområde samt Frölunda Torg och goda bussförbindelser nära fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1388m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Det finns busshållplats ca 250m från fastigheten som trafikeras av två linjer samt det är enkelt att ta sig med bil.

Service

I närområdet finns köpcentret 421 med stormarknader och butiker. Det finns även restauranger runt om fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen