E A Rosengrens Gata 13A

Kontor, 491m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till detta unika kontor om 435 kvm med en stor och öppen planlösning omgiven utav flera kontorsrum. Lokalen har ett pentry med köksö i den sociala delen, samt en fin ytskikt och är i god standard. Till kontoret hör ett lager om 56 kvm med egen port. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

491m²

Lokalnummer

E A Rosengrens Gata

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Goda kommunikativa förbindelser med busslinje 58 samt 772 till hållplats nära fastigheten samt enkelt att ta sig med bil.

Service

I området finns det gott om lunchrestauranger, närhet till Sisjöns och Högsbo handelsområde.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen