E A Rosengrens Gata 1

Kontor, 805m² , Högsbo-Sisjön
Här kan vi erbjuda en fräsch kontorsyta i ett synligt och lättillgängligt läge, med bästa placering i Högsbo. Lokalen har blandad planlösning, med mestadels öppet kontorslandskap. Ljusa kontor med fina ytskikt som fördelar sig på 8 stora kontor som rymmer flertalet arbetsplatser. 3 stora konferensrum som även kan nyttjas som kontorslandskap. Matsal samt ett stort kontorslandskap för 20-30 personer. Lokalen har i utgångsläget god standard och kan anpassas ytterligare för nästa hyresgäst. Fastigheten har strategiskt och synligt läge nära Dag Hammarskjöldsleden och nås enkelt med bil och allmänna kommunikationer. Bra med parkering runt fastigheten som kan hyras till. Närhet till Sisjöns/Högsbo handelsområde och Frölunda Torg med all tänkbar service. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

805m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Lätt att ta sig till fastigheten med både bil och buss. Linjerna 58, 80 och 772 stannar alldeles i närheten.

Service

De välkända handelsplatserna Frölunda Torg, 421 och Sisjö Centrum ligger alldeles i närheten. Till stan/Linné tar man sig på några minuter med bil eller med buss.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen