Drottninggatan 69

Kontor, 147m² , Centrum
Kontorslokal belägen i en mindre fastighet med lugnt läge, endast ett stenkast från Brunnsparken och Centralstationen. Planlösningen erbjuder ett flertal rum, konferensrum samt kapprum, förråd och städskåp. Det finns även pentry och två WC varav en har dusch. Lokalen har fönster mot ljusgård samt innergården. Passande för advokatkontor, rekryteringsföretag eller annat företag som söker en rumsindelad lokal med mycket centralt, men lugnt, läge. Den här attraktiva lokalen har all tänkbar service utanför porten och parkering runt hörnet. Direkt närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

147m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen