Drottninggatan 69

Kontor, 147m² , Inom Vallgraven
Kontorslokal belägen i en mindre fastighet med lugnt läge, endast ett stenkast från Brunnsparken och Centralstationen. Planlösningen erbjuder ett flertal rum, konferensrum samt kapprum, förråd och städskåp. Det finns även pentry och två WC varav en har dusch. Lokalen har fönster mot ljusgård samt innergården. Den här attraktiva lokalen har all tänkbar service utanför porten och parkering runt hörnet. Direkt närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

147m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer.

Service

Nära till all typ av service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen