Drottninggatan 5

Kontor, 140m² , Centrum
Det mysiga kontoret med öppen, modern planlösning i bästa cityläge kommer att vara en perfekt arbetsplats för dig. Här kan du njuta av en ljus och luftig atmosfär med stora fönster som ger gott om naturligt ljus. Den moderna inredningen och de minimalistiska detaljerna ger en fräsch och ren känsla. I denna öppna planlösning finns det gott om utrymme för att arbeta och samarbeta med kollegor. Du kan enkelt ställa upp skrivbord och få tillgång till alla nödvändiga anslutningar och tekniska resurser. Den flexibla designen låter dig anpassa kontoret efter dina behov och förändra layouten efter önskemål. Det bästa med kontoret är dess läge mitt i centrum. Du har närhet till restauranger, caféer och shopping runt hörnet. Det är också lätt att nå kontoret med kollektivtrafiken eller att ta sig dit till fots om du väljer att bo i närheten. Det här läget ger dig också en bra möjlighet att ta del av stadens puls och livsstil, vilket kan vara inspirerande för ditt arbete. Sammanfattningsvis är det här kontoret ett perfekt val för dig som vill ha en modern och öppen arbetsmiljö mitt i stadens centrum. Här kan du njuta av en ljus och mysig atmosfär samtidigt som du har tillgång till alla bekvämligheter och fördelar med stadens bästa läge

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

140m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Mycket goda. Mitt i händelsernas centrum.

Service

Mycket nära Kungsgatan med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen