Drottninggatan 37

Kontor, 457m² , Centrum
Nyrenoverad kontorslokal med blandad planlösningen. Lokalens yta är fördelad på tre mötesrum, nio kontorsrum samt en stor öppen yta för t.ex. aktivitetsbaserat arbete. Utöver detta finns även ett stort och modernt köksområde, en takterass med utsikt över takåsarna i innerstan samt en stor härlig yta som lämpar sig bra som en reception eller en loungeyta.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

457m²

Omgivning

Välkommen till en fastighet som är omringad av populära gågator och goda kommunikationer. Att vara mitt i stadens vimmel skapar möjligheter till affärsrelationer, shopping och flera sociala aktiviteter i direkt närhet.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i centrala Göteborg, närmare bestämt Inom Vallgraven. Ett stenkast från bland annat Domkyrkan, Brunnsparken och Kungsportsplatsen. På promenadavstånd nås även Centralstationen vilket möjliggör för goda kommunikationer.

Service

Butiker, restauranger och närservice finns på många platser i nära anslutning till denna fastighet. Närmaste köpcentrum är Arkaden, Kompassen och Nordstan som ligger på några minuters promenadavstånd där du finner all tänkbar service. Men i området runt fastigheten finns också Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn som har mycket att erbjuda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen