Drottninggatan 31

Kontor, 291m² , Inom Vallgraven
Kontoret har för endast lite drygt ett år sedan genomgått en totalrenovering och är således i ett riktigt bra skick. Kontoret består av öppna kontorsytor med mindre mötesrum samt större konferensrum som på ett effektivt sätt kompletterar det öppna kontorslandskapet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

291m²

Lokalnummer

Drottninggatan 31

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Det finns bra kommunikationer i området med närmsta hållplats som är Brunnsparken som ligger ett par minuters gång bort.

Service

Du har tillgång till all service du kan tänka dig, restauranger, apotek etc. Precis runt hörnet går spårvagnar och bussar. Ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen