Drottninggatan 30

Kontor, 155m² , Inom Vallgraven
Kontorslokal med trevligt ljusinsläpp som ligger på en attraktiv plats i hjärtat av Göteborg. Platsen sätter standarden för bolaget och tillgängligheten för besökare är mycket god, här vill man vistas.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

155m²

Lokalnummer

Drottninggatan 30

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Precis runt hörnet går Spårvagnar och bussar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.

Service

All önskvärd service finns inom gångavstånd. Gott om butiker, restauranger och caféer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen