Drottninggatan 27

Kontor, 120m² , Inom Vallgraven
Kontor om 120 m2 i renoverad 1800-tals fastighet. Ytan är fördelad om 4 rum, varav ett större. Här möts man av en rymlig entréhall och lokalen har pentry/kök med sittplats. Kontoret har dusch och fiber in i fastigheten för alla operatörer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

120m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Kommunikationer

Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen