Drottninggatan 22

Kontor, 110m² , Inom Vallgraven
Nu finns en ljus och fin kontorslokal ledig med entré från Drottninggatan, i centrala Göteborg. Lokalen är 110 kvm och har en bra planerad planlösning. Kontoret ligger 2 trappor upp i fastigheten och inrymmer kontor och mötesrum i varierande storlek samt pentry-och pausutrymme. Söker ni ett kontor i centrala delarna av stan med all tänkbar service i dess närhet och bra med kommunikationer är detta ett kontor för er. Välkommen att kontakta oss för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

110m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen