Drottninggatan 10

Kontor, 150m² , Inom Vallgraven
Nu finns en trevlig kontorslokal till uthyrning om 150 kvm på Drottninggatan 10. Lokalen är central belägen innanför Vallgraven och har sju kontorsrum och ett fint pentry. Det tar ca 10 minuter att gå till centralstationen och all tänkbar service finns precis utanför dörren. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

150m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Mitt i händelsernas centrum så finns det såklart gott om kommunikationer. Endast tio minuters promenad från Göteborgs Central, nära flera stora kollektivtrafikspunkter är det enkelt att ta sig till lokalen oavsett hur man reser.

Service

Med sin närhet till Kungsgatan har du all tänkbar service i området såsom caféer, restauranger, butiker mm.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen