Drottninggatan 10

Kontor, 150m² , Inom Vallgraven
Nu finns en trevlig kontorslokal till uthyrning om 150 kvm på Drottninggatan 10. Lokalen är central belägen innanför Vallgraven och har sju kontorsrum och ett fint pentry. Det tar ca 10 minuter att gå till centralstationen och all tänkbar service finns precis utanför dörren.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

150m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen och det finns bra kollektiva förbindelser i närområdet. Hållplatsen Domkyrkan ligger 3 minuters promenad från fastigheten och det tar enbart 10 minuter att promenera till centralstationen.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen