Drakegatan 7

Kontor, 125m² , Gårda
I detta moderna kontorshus erbjuder vi en unik lokal på 125 kvm högst upp i huset. Idag är det rumsindelat, ljust och luftigt. Lokalen har direkt utgång till en gemensam takterrass. Skyltläget ut mot leden är alldeles utmärkt. De stora lederna passerar precis förbi området Gårda och det finns gott om parkeringsplatser för besökande direkt utanför dörren och i fastighetens garage finns platser att hyra.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

125m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Här har man nära till allt; lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud, stadens evenemangstråk samt goda kommunikationer via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden och Gårda Vesta, Kineum och Källhuset är några av de stundande fastighetsprojekten i området. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Gränsen för området går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen