Drakegatan 7

Kontor, 240m² , Gårda
Denna fastighet har en stor, luftig och mycket välkomnande entré med vacker ljusgård. Här hittar man högst upp på 6:e våningen en kontorslokal på 240 kvm i direkt anslutning till en gemensam takterrass. Lokalen har fönster i alla väderstreck och även in mot ljusgården, delvis parkettgolv och är idag en kombination av mindre kontorsrum och större gemensamma arbetsytor. Vi anpassar lokalen efter era önskemål.Detta är en representativ fastighet med härlig ljusgård och hissen tar dig direkt upp till kontoret. Området Gårda har närhet till det mesta. På andra sidan Mölndalsån ligger Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg. I området finns flera lunchrestauranger. Garage finns i huset och gott om parkeringsplatser utanför. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

240m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Gränsen för området går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen