Drakegatan 5

Kontor, 176m² , Gårda
Nu finns det en ledig lokal om 176 kvm på Drakegatan 5 mitt i Gårda. Kontoret ligger en trappa upp och är ljust och inrymmer kontorsrum i varierande storlek och ett större kontorslandskap. Här finns möjlighet att fräscha upp ytskikten och eventuellt effektivisera ytorna enligt förlag som visas i bilagd planritning. I expansiva Gårda sitter ni endast ett stenkast från centrum och här finns gott om lunchrestauranger och goda kommunikationer. Välkommen att kontakta oss för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

176m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Området Gårda har ett strategiskt läge alldeles vid knutpunkten för Göteborgs alla genomfartsleder. Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare oavsett var man kommer ifrån. Gårda har genomgått stora förändringar i form av nybyggen och ombyggnationer, och flera företag har valt att etablera sig just här. Det är en populär adress med närhet till det mesta.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Service

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen