Drakegatan 2

Kontor, 906m² , Gårda
Nu kan denna fina lokal i expansiva Gårda bli er. Kontoret har stora fönster med fint ljusinsläpp samt högt i tak. Med stora ytor i markplan går det enkelt att använda till kontor kombinerat med showroom eller butiksyta. Strategiskt och lättillgängligt läge i centrala stan och nära genomfartsleder. Goda förbindelser med kollektivtrafiken och en kort promenad in till city.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

906m²

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Nära E6:an och riksväg 40 samt cykel och gångavstånd till Göteborgs centrala platser.

Service

Du har direkt närhet till service såsom bank, butiker och ett flertal lunchrestauranger och salladsbarer. Nära centrums puls och rika utbud samt stadens evenemangstråk.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen