Drakegatan 10

Kontor, 960m² , Gårda
Nu byggs Kineum som kommer bli ett hus i rörelse i det expansiva området Gårda i Göteborg. Kineums unika koncept är välplanerade och rationella kontorslokaler i kombination med en dynamisk och spännande hotellmiljö. Det finns idag en ledig lokal på våning 6 om 960 kvm. Kontakta gärna oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

960m²

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Tack vare läget är det nära till allt och man kan njuta utav lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud samt stadens evenemangstråk. Goda kommunikationer finns via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden där klassiks industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer samt kunskapsföretag.

Kommunikationer

Till Gårda är det enkelt att ta sig med bil och det finns parkeringsmöjligheter i både låst garage och P-däck. Bra cykelvägar finns också och det tar bara 15 minuter att promenera till Centralstationen.

Service

I området finns både trevliga lunchrestauranger, mataffärer och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen