Distansgatan 2

Kontor, 325m² , Högsbo-Sisjön
Med rymliga och öppna ytor om 325 m² finns möjligheter för kontor och lager i denna bottenvåningslokal. Med kontorsrum, pentry, omklädningsrum och goda förbindelser finns allt du behöver för en smidig verksamhet och alltid med närhet till centrala Göteborg. Lagerdelen har även en mindre markport med måtten 2,20 x 2,00 m där du kan ta emot och lasta leveranser. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

325m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats Tvärhandsgatan, cirka 50 m från fastigheten, tar dig till knutpunkten Marklandsgatan på ca 5 min, till Frölunda Torg tar det ca 10 minuter och till Linnéplatsen 15 min.

Service

Fastigheten är belägen i Högsboområdet mot Flatås, här utvecklas området med nya bostäder och service. Här har man nära till Linnéstadens puls och härliga grönområden i Slottsskogen och Änggårdsbergen.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen