Distansgatan 2

Kontor, 325m² , Högsbo-Sisjön
Bra lokal med lättilllgängligt och väl synligt läge. Lokalen ligger i nära anslutning anslutning till Marklandsgatans stora kollektivtrafikknutpunkt, Flatåsmotet, Dag Hammarsköldsleden och närcentralt med Linnéplatsen på 5-10 min avstånd med bil/kollektivtrafik. Runt fastigheten finns ett trettiotal parkeringar och gästparkering. Goda kollektivtrafikförbindelser, med hållplats direkt utanför fastigheten och en hållplats från den stora kollektivtrafikknutpunktenMarklandsgatan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

325m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Precis framför fastigheten finns en busshållplats som trafikeras av linje 84 samt 95 som tar dig till knutpunkten Marklandsgatan, Sisjön samt Frölunda Torg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen