Datavägen 6

Kontor, 435m² , Högsbo-Sisjön
Ljus och fin kontorslokal med rumsindelad planlösning. Rummen är i varierande storlekar här finns också ett bra konferensrum. Lokalen är även utrustad med kök, receptionsutrymme, förråd/arkiv samt två stycken WC. Som hyresgäst kommer du ha möjlighet att anpassa ytans materialval och planlösning efter ert företags behov och önskemål. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

435m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen