Datavägen 43

Kontor/Lager, 373m² , Högsbo-Sisjön
I vår fastighet på Datavägen 43F hittar ni en ledig kombilokal om 374 kvm med markport tillgänglig för er verksamhet. På entreplan finns inlastningsmöjlighet, förvaring samt arbetstrum. Interntrappan leder till plan 2 som idag disponeras med lunchrum, arbetsrum samt kontor. Lokalen är belägen i attraktiva sisjön med närhet till E6:an samt Söderleden. I närheten hittar man Sisjön industriområde som innehåller ett brett utbud av butiker och varuhus. Portens mått: Ca H3,9 B3,9 Varmt välkommen att kontakta oss för en visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

373m²

Lokalnummer

Datavägen 43

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Flera bussar trafikerar området.

Service

Sisjön erbjuder ett stort utbud av service i form av restauranger, butiker, gym m.m.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen