Datavägen 37

Kontor, 1080m² , Askim
Välkomna till er nya moderna lokal i expansiva Sisjöområdet. Lokalen är uppdelad i ca 400kvm kontor och 600kvm lager. Kontoret är ljust och modernt med bra ljusinsläpp, öppna ytor, glasade kontorsdelar och bra mötesrum. Lagret har en hög del och en låg del samt 2 portar i höglagerdelen. Stor port: 4.4m hög & 3.5m bred Liten port: 3.0m hög & 2.4m bred Kontakta oss för mer information och för att boka visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1080m²

Omgivning

Askim, ett expansivt område i sydvästra Göteborg, erbjuder en strategisk placering med spännande utvecklingsmöjligheter. Området ligger nära Sisjön Industriområde som har ett brett utbud av all önskvärd service. Säröleden, som går genom stadsdelen, gör det lätt att ta sig till och från området. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer då flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området.

Kommunikationer

God kummunikation med busslinje 86 till hållplats Datavägen. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen