Datavägen 21B

Kontor, 850m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns det möjlighet att hyra ljusa och fina kontorsytor mellan 280-850 kvm i Sisjön. Lokalen är idag rumsindelad men den kan enkelt kan anpassas till en mer öppen planlösning. Hiss finns i fastigheten och precis utanför dörren finns flertalet parkeringsplatser. Fastigheten ligger i ett lugnt läge högst upp på en återvändsgata. Det finns också en mycket bra möjlighet att till lokalen hyra låglager om 471 kvm med port i bottenplan. Obs, bilderna på kontoret är visionsbilder som visar hur det kan se ut efter anpassning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

850m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt att nå med både bil, cykel och kollektivtrafik. Sisjön har ett strategiskt läge med närhet till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. Här kan man hitta många av de stora affärskedjorna och ett brett utbud av service då många företag har valt att etablera sig i detta strategiska område. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen