Datavägen 21B

Kontor/Lager, 300m² , Högsbo-Sisjön
Kombilokal med verkstadsyta om 175 kvm och kontor 125 kvm. Fastigheten har en strategisk placering med närhet till all tänkbar service. Det finns mycket goda allmänna kommunikationer via exempelvis busshållplats Hantverksvägen och Stora Åvägen där linje 83, 84 och 186 passerar. Bra anslutning till Söderleden samt vidare till E6 och E20.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

300m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal större butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt att nå med både bil, cykel och kollektivtrafik. Det tar ca 8 minuter att åka med buss till Marklandsgatan som är en knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 20 min. Läget erbjuder dig också närhet till Dag Hammarsköldsleden som smidigt tar dig vidare till E6 och E20.

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud med ca 200 butiker och 25 restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen