Datavägen 21A

Kontor, 1335m² , Högsbo-Sisjön
Rymligt kontor med centralt läge i Sisjön. Kontoret är 1335kvm och ligger på plan 2. Alternativ yta om 660kvm vid delning av lokalen. Kontoret renoveras i samråd med tillträdande hyresgäst. Här finns möjlighet att vara med och välja planlösning och standard efter företagets behov. Lokalen nås via egen kontorsentré och tillhörande lager om 20 kvm på markplan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1335m²

Lokalnummer

Datavägen 21A

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Lätt åtkomst till lederna Västerleden, Söderleden, Dag Hammaskjöldsleden och Säröleden.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Service

All tänkbar service finns i närområdet. Gott om lunchrestauranger, gym och ett brett utbud av butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen