Datavägen 2

Kontor, 178m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns möjlighet att förhyra 178 kvm kontorslokal på Datavägen 2. Lokalen anpassas till nyskick i samråd med tillträdande hyresgäst helt efter era behov och önskemål. Obs, bilderna på kontoret är visionsbilder som visar hur det kan se ut efter anpassning. Parkering och busshållplats finns precis utanför fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

178m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal större butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt, och kännetecknas av en ganska bergig terräng. Bebyggelsen är mest koncentrerad till kustområdet, och utgörs till övervägande del av villor.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen