Datavägen 14 B

Kontor, 75m² , Högsbo-Sisjön
Mycket fint nyrenoverat kontor i hjärtat av Sisjön med en bra planlösning med två stora kontorsrum, ett större pausrum/konferensrum/loungeyta, kök med diskmaskin, kyl och frys samt wc med dusch. Det finns möjlighet till att öppna upp ytan om så önskas. Denna lokal passar perfekt för det mindre företaget eller som en knutpunkt för större företag där personal kan landa in på ett trivsamt kontor. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

75m²

Lokalnummer

Datavägen 14B

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer samt enkelt att ta sig med bil.

Service

Nära till restauranger, dagligvaruhandel och köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen