Datavägen 14 B

Kontor, 240m² , Högsbo-Sisjön
Kontorslokal om 240 kvm med strategiskt läge i Sisjön. Fastigheten, som är en kontors- och industribyggnad, har i dagsläget ett mindre konferensrum, trevligt pentry samt ett flertal kontorsrum i olika storlekar som lätt kan göras om till öppen yta eller anpassas efter er verksamhet. Närhet till all tänkbar service via Köpcentrum 421 samt intilliggande handelsområde. Busslinje 83, 84 samt 186 passerar området och trafikerar tillsammans sträckor mot Frölunda Torg, Heden, Marklandsgatan samt bra parkeringsmöjligheter. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

240m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer samt enkelt att ta sig med bil.

Service

Nära till restauranger, dagligvaruhandel och köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen